“Als ik een oordeel zacht kan benaderen, is goed of fout niet meer relevant.”

Ik ben een ervaren management-consultant, auteur, gecertificeerd Mindfulness Based Stress Reduction trainer en moeder van 3 kinderen. Ik heb negen jaar lang in de competitieve consultancy wereld van New York gewerkt en geleefd. Toen ik noodgedwongen tot stilstand kwam, begon ik schadelijke oordelen over mezelf en anderen te herkennen. Was ik genoeg, nu ik niet meer mee kon rennen met de corporate wereld? 

Ik ontdekte dat ‘oordelen’ als een rode draad door mijn drukke leven liep. Sindsdien onderzoek ik het menselijk oordelen en de gevolgen daarvan op persoonlijk en maatschappelijk niveau via de Westerse neurowetenschap, filosofie, psychologie en Oosterse ervaringsleringen als mindfulness, insight dialogue, het non-dualisme en Boeddhisme. Hieruit volgde de publicatie van mijn boek ‘Oordeel Zacht’

Tegenwoordig zet ik mijn kennis en ervaring als consultant, schrijver en trainer in om zowel teams als individuen te begeleiden naar een zachter oordeel over zichzelf en anderen. 

Lees wat de voordelen hiervan zijn voor individuen en bedrijven.

Vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie mag altijd. En je kunt je ook alvast inschrijven voor Oordeel zacht updates. Je krijgt dan toegang tot de Oordeel-Zacht-Bibliotheek en 5 tips die je direct kunt toepassen.

Anne Barbara
Tel: +31 6 25221847
E-mail: ab@oordeelzacht.nl