Als we onze eigen intrinsieke wijsheid herkennen, worden anderen om ons heen uitgenodigd hetzelfde te doen

Gregory Kramer

Overschrijf je patronen

Programma – 30 dagen

Gedurende 30 dagen zet je je eigen oordelen in de spotlights. Door intensief aan de slag te gaan met je oordelen, terwijl je dagelijkse leven door gaat, verkrijg je inzicht in hoe jij naar de wereld kijkt. Dit inzicht zal de interactie met jezelf en een ander verrijken en positief veranderen.

Na een introductie met het onderwerp oordelen ervaar je de 4 fases naar Zacht Oordelen door middel van vier workshops van ieder 1,5 uur en korte dagelijkse oefeningen van 10 minuten;

  1. Beseffen: wat zijn mijn oordelen en welke komen telkens weer terug?
  2. Bekijken: waar komen mijn oordelen vandaan? Wat zijn mijn triggers? Wat is mijn zelfbeeld?
  3. Accepteren: wat zijn de gevolgen van mijn oordelen? Hoe kan ik mijn automatische reactie omzetten naar een keuze?
  4. Wijs communiceren: hoe kan ik mijn bewustzijn van mijn oordelen gebruiken in mijn dagelijkse interacties?

Het doel van dit intensive programma is je automatische onbewuste reacties te overschrijven met een nieuw patroon. Het patroon van Zacht oordelen. Door bewustwording ontstaat er ruimte om keuzes te maken tijdens elke interactie met jezelf en een ander.

Het overschrijven van je onbewuste automatische reacties brengt inspiratie, authenticiteit en veerkracht voor jezelf en je team.